måndag 6 december 2010

Sjuk

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, jag som hade lovat mig själv att skriva mer.. att det ska vara så svårt!
Men nu skriver jag iallafall.. =)

Nu har Novalie haft sin första magsjuka.. Kräktes efter varje måltid igår.. tyckte så synd om henne! Idag har hon som tur var inte kräkts nångång.. peppar peppar.. Vi tar lite mat i taget!

I Februari kommer vi flytta till radhus på Valfiskens gata. Och vi kommer inte behöva renovera! Skönt! Bara byta taket och måla om vissa saker, som tex ett äckligt djurgårdsrum!! Det kommer bli så kul och skönt med en gräsmatta och att bara behöva slippa dom här otäcka och jobbiga trapporna som vi har nu!
Så nu måste vår lägenhet ut fort efter nyår, så att den blir såld. För man kommer inte vilja ha allt för många dubbel boendekostnad! Men nog om det =) Nu om Novalie =)

Novalie åkte pulka för första gången i lördags.. Var lite baktungt med alla kläder hon hade på sig, men njöt det gjorde hon! För rörde man henne så trodde hon att man skulle ta ur henne och då blev hon arg!


Min första åktur!


Och på kvällen var vi på julbord och då träffade hon Tomten oxå! Trodde hon skulle bli rädd men det blev hon inte, hon började prata med Tomten istället.. och fick ett paket av honom, 2 par fina strumpor med disneymotiv på.  Men pappret var ju roligast för henne!

Pappas paket, pappret var ju jätteroligt!

Här får jag paket av Tomten

1 kommentar:

  1. Åhhh vad mysigt med pulka! Längtar till jag kan testa på Malin!

    Men jobbigt med magsjuka. Här har Emilia fått vara hemma sen förra tisdagen för att förhoppningsvis slippa smittas av den hemska som går på dagis.
    Det gick så bra att Sebastian kom hem med det från skolan. :-/

    SvaraRadera