onsdag 22 december 2010

7 månader

Igår blev mitt hjärta 7 månader!! Hon har blivit så stor, har bla lärt sig att kräla och gör något med sina ben så krypningen kommer säkert snart oxå! När man sjunger "klappa händerna när du är riktigt glad" så blir hon jätteglad och sen när man är klar så klappar hon på sina ben som typ "en gång till" :) Det är så mycket som händer nu!

Lördagen gick jättebra hemma hos mamma för Novalie när vi var på bröllopet!! Hon var super glad hela tiden och OM hon fick uppmärksamhet där! :) Det älskar hon att få!
Vad fint bröllopet vi var på! Så maffigt och underbart fint! Och maten som jag aldrig skulle ta slut( Fast det gjorde den aldrig heller) var super god! Och bruden Ebru var så vacker och Özze så stilig! Och Ronny såklart han var stilig han med :) Blev en jättebra kväll!


Här är brudparet när dom skär den jättegoda tårtan

Bestman, Brudgum och Bruden vid honörsbordet

Och maten som aldrig ville ta slut!!
I måndags var jag och Novalie på info möte hos tandläkaren i grupp (var bara jag och Novalie där haha), där man fick lära sig lite om hur man borstar tänder och så.. och innan så blev det en fika med Santina och Lukas och Veronica och Joline!

Igår var farbror, faster och kusinen här och åt middag som blev hemmagjord pizza.. Jätte trevligt att få hem dom nu innan jul! Eftersom vi firar jul på olika håll.. Och kusin Gabriel han är ju bara för sööt! Det var en upplevelse att få äta middag med honom :) <3

Imorgon blir det att åka och handla julklapp till Niklas... Och vi lär ju inte vara ensamma ifall man säger så! Lär vara proppat med folk som ska handla det sista innan jul..!

Här kommer lite bilder

Problem med att ladda upp bilderna så försöker om enstund igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar