fredag 7 januari 2011

Nytt år

Nu är det år 2011 och tiden går riktigt fort, redan 1 vecka har det gått av det nya året.
Nyårsafton blev riktigt trevlig och mysig.. Serverades riktig god mat, plockmat till förrätt och oxfilé hasselbackspotatis och bea till varmrätt och till efterrätt blev det vitchoklad pannacotta..
Novalie skulle inte sova alls så hon fick vara med ute och se fyrverkerierna..

Sen kom det nya året och det fick ingen bra start..
Natten till söndagen kräktes hon en kaksadkräkning över hela sig och sen så kräktes hon upp slem lite senare.. och hon äter inget förutom lite välling, fruktpuré och vatten.. och i måndagskväll kräktes hon bara helt plötsligt igen och inget mer hade kommit på hela veckan förän igår när hon åt lite för mycket fruktpuré och skulle äta en mandarin då kom allt upp igen..så magsjuka kan det inte vara så vad är det här?! Hon äter inte,sover hela tiden och leker bara i en pytteliten stund och sen ska hon komma upp i famnen..Hon har gått ner i vikt igen, 24/11 vägde hon 7,5 kg och 16/12 7,5kg (hade precis varit kräksjuk) och nu när jag vägde henne ca 7,4 kg.. Jag håller verkligen tummarna att hon blir bättre över helgen annars får jag ringa till Bvc!

Så vi missade kusin Gabriels 1 års kalas i söndags=(

I onsdags så åkte vi faktiskt till lekvegas så Novalie skulle få komma ut och leka lite, en liten stund orkade hon leka sen blev hon trött och sov lite.. Och på kvällen fick vi middagsbesök av Farbror Ronny och Kusin Gabriel och Kim och Mio.. det var trevligt.

På måndag är det en ny vecka med nya tag får vi hoppas!
Nu sitter Novalie här brevid och är ledsen, ska prova och ge henne lite mat, så lägger upp bilder lite senare.
Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar